ORGANY STATUTOWE
Dyrektor
Rada Pedagogiczna
Rada Rodziców
Samorząd Uczniowski

NASZA SZKOŁA
E-dziennik
Patron Szkoły
Historia Szkoły
Stypendia i nagrody
Absolwenci
Świetlica
Stołówka
Biblioteka
Galeria zdjęć
Uroczystość 200-lecia szkoły
Projekt UE
Liceum Ogólnokształcące

INFORMACJE
Aktualności
Plan lekcji
Kryteria oceniania
Dokumentacja szkoły
Podręczniki
Rekrutacja
Egzamin ósmoklasisty
Warunki ubezpieczenia
Materiały dydaktyczne
Informacje o przetwarzaniu danych osobowowych

ODDZIAŁY
Klasy I - III
Klasy IV - VIII

ARCHIWUM
Podsumowanie sportowe
Rok 2013/2014
Rok 2014/2015
Rok 2015/2016
Rok 2016/2017
Rok 2017/2018
Rok 2018/2019
Rok 2019/2020
Rok 2020/2021
Rok 2021/2022

KONTAKT
Adres:
37 - 110 Żołynia
ul. Mickiewicza 59
Tel.:
017 22 43 008
e-mail: sekretariat@zszolynia.pl
zs.zol@pro.onet.pl



STOŁÓWKA SZKOLNA

REGULAMIN

KARTA ZGŁOSZENIA

ZWROT NADPŁATY


Nr tel. do stołówki szkolnej - 729 857 385


Uprzejmie informujemy, że od dnia 12 września 2022 r. cena jednego dwudaniowego obiadu dla uczniów szkół, dla których organem prowadzącym jest Gmina Żołynia, wynosi 6,50 zł.

Kwota może ulec zmianie w ciągu roku szkolnego.

Odpłatność za posiłki za dany miesiąc należy uiszczać przelewem na konto Zespołu Szkół w Żołyni, w terminie do 10 dnia następnego miesiąca, na podstawie rozliczenia sporządzonego przez pracownika stołówki szkolnej.

Numer konta, na który trzeba przelewać należność za obiady.

Posiadacz konta: Zespół Szkół w Żołyni ul. Mickiewicza 59 37-110 Żołynia.

Nr konta: 42 9175 0000 2001 0016 2287 0005


      
      

Jadłospis

JadłospisSkładniki/ Alergeny
Poniedziałek - 28.11
Zupa kalafiorowa zabielana śmietaną na wywarze z kości pokrzeptowych,

Spaghetti z sosem mięsno -pomidorowym,

Kompot owocowy
Kości wieprzowe, marchew, seler, cebula, pietruszka, kalafior , śmietana 18%- śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii ,mąka pszenna,

Makaron - mąka z pszenicy, przyprawy ziołowe, szynka wieprzowa, papryka, pomidory, konc. pomidorowy, przyprawa do spaghetti,

Mieszanka wieloowocowa- śliwka, czarna porzeczka, truskawka
Wtorek - 29.11
Biały barszcz z ziemniakami , jajkiem, kiełbasą na wywarze z kości wieprzowych wędzonych, marchewką, selerem, pietruszką, zabielany śmietaną,

Ryż z sokiem malinowym

Kompot owocowy

KUBUŚ MUS
Żurek - mąka żytnia, woda, czosnek, kiełbasa wiejska- mięso wieprzowe, przyprawy, jajka, śmietana 18%,

Ryż, mleko, sok malinowy Łowicz,

Mieszanka wieloowocowa- śliwka, czarna porzeczka, truskawka
Środa - 30.11
Zupa neapolitańska z literkami z natką pietruszki

Pierogi z białym serem i ziemniakami,

Kompot owocowy
Kości kulinarne, woda ,marchew ,seler , śmietana 18%- śmietanka pasteryzowana, ,przyprawy ziołowe , konc. pomidorowy, czosnek, ryż, natka pietruszki,

Ziemniaki,mąka pszenna , jajka,twaróg półtłusty (z mleka) woda, olej rzepakowy, masło, pieprz, cebula
Czwartek - 01.12
Zupa ogórkowa na wywarze z kości zabielana śmietanką z marchewką, pietruszką, selerem

Kasza jęczmienna z gulaszem drobiowym sałatka z ogórków i pomidorów,

Kompot owocowy
Porcja rosołowa, seler, marchew, cebula, natka pietruszki,ogórki kiszone, ziemniaki, śmietana 18%,

Filet drobiowy, olej, kasza jęczmienna, Masło 82% - śmietanka pasteryzowana, marchewka, seler, pietruszka, sól, pieprz, papryka słodka, przyprawy ziołowe, pomidory, ogórki,cebula,olej,sól,pieprz

Mieszanka wieloowocowa - - śliwka, czarna porzeczka
Piątek - 02.12
Zupa rosołowa z makaronem ,z natką pietruszki,

Ziemniaki, paluszki z mintaja z mintaja (3 sztuki) , surówka z marchewki i jabłka z sokiem pomarańczowym,

Kompot owocowy
Kości rosołowe, jajko, śmietana18%, przyprawy ziołowe, marchew, seler, Makaron koraliki - mąka z pszenicy

Ziemniaki, paluszki z mintaja panierowany, panier sypki-mąka pszenna, może zawierać śladowe ilości jaj, soi, selera, marchew, jabłko,sok pomarańczowy,

Kompot owocowy -śliwka, czarna porzeczka, truskawka, jabłka

UWAGA ! PRODUKTY, KTÓRE SĄ ALERGENAMI: mąka pszenna, seler, jajka, truskawki, ser twarogowy 16%, koncentrat pomodorowy, śmietana 18%, pszenica durum, białko sojowe, mleko 3,2%, masło 83%, soja, mintaj, pomidory, sok malinowy Łowicz, majonez

Szczegółowe informacje dotyczące składu poszczególnych posiłków, gramatura i kaloryczność udostępniane są u intendenta placówki.

Jadłospis może ulec zmianie.


Intendentka: Iwona Fleszar        




CZAS LEKCYJNY
7:15 - 8:00
8:00 - 8:45
8:50 - 9:35
9:40 - 10:25
10:30 - 11:15
11:35 - 12:20
12:40 - 13:25
13:30 - 14:15
14:20 - 15:05

DNI WOLNE
Zimowa przerwa świąteczna
23 - 31.12.2022
Ferie zimowe
16 – 29.01.2023
Wiosenna przerwa świąteczna
6 – 11.04.2023
Egzamin ósmoklasisty
23.05.2023 - J. polski
24.05.2023 - Matematyka
25.05.2023 - J. angielski
Zakończenie roku szkolnego
23.06.2023
Dni wolne od zajęć dydakty.
14.10.2022
20.10.2022
31.10.2022
02.05.2023
09.06.2023

AUTOBUS SZKOLNY
PRZYWOZY
Brzóza Stadnicka - 700
Opaleniska - 705
Zmysłówka SP - 710
Kopanie - 715
Zakącie - 720, 735
Bikówka - 723, 738
Górska - 725, 740
Smolarzyny - 720
Żołynia Dolna - 730

AUTOBUS SZKOLNY
ODWOZY
Pn, Śr, Czw, Pt
Brzóza Stadnicka - 1500
Kopanie - 1335, 1425
Smolarzyny - 1335, 1425
Zakącie - 1335, 1425
Górska - 1335, 1425
Opaleniska - 1425
Zmysłówka SP - 1335, 1425
Żołynia Dolna - 1335, 1425

AUTOBUS SZKOLNY
ODWOZY
Wt
Brzóza Stadnicka - 1550
Kopanie - 1335, 1515
Smolarzyny - 1335, 1515
Zakącie - 1335, 1515
Górska - 1335, 1515
Opaleniska - 1515
Zmysłówka SP - 1335, 1515
Żołynia Dolna - 1335, 1515

Copyright: J. Sobuś