ORGANY STATUTOWE
Dyrektor
Rada Pedagogiczna
Rada Rodziców
Samorząd Uczniowski

NASZA SZKOŁA
E-dziennik
Patron Szkoły
Historia Szkoły
Absolwenci
Świetlica
Stołówka
Biblioteka
Galeria zdjęć
Uroczystość 200-lecia szkoły
Projekt UE
Liceum Ogólnokształcące

INFORMACJE
Aktualności
Plan lekcji
Kryteria oceniania
Dokumentacja szkoły
Podręczniki
Rekrutacja
Warunki ubezpieczenia
Materiały dydaktyczne
Informacje o przetwarzaniu danych osobowowych

ODDZIAŁY
Klasy I - III
Klasy IV - VIII

ARCHIWUM
Podsumowanie sportowe
Rok 2013/2014
Rok 2014/2015
Rok 2015/2016
Rok 2016/2017
Rok 2017/2018
Rok 2018/2019

KONTAKT
Adres:
37 - 110 Żołynia
ul. Mickiewicza 59
Tel.:
017 22 43 008
e-mail: sekretariat@zszolynia.pl
zs.zol@pro.onet.pl



STOŁÓWKA SZKOLNA

REGULAMIN

   

KARTA ZGŁOSZENIA

   

Numer konta, na który trzeba przelewać należność za obiady.

Posiadacz konta: Zespół Szkół w Żołyni ul. Mickiewicza 59 37-110 Żołynia.

Nr konta: 42 9175 0000 2001 0016 2287 0005


Jadłospis

Data/dzieńJadłospisSkładniki/ AlergenyZmiany
Poniedziałek
02-03-2020
Kapuśniak na wywarze z kości wieprzowych z kiełbasą wiejską i ziemniakami,

Knedelki ziemniaczane z masłem,

Kompot owocowy,

Talerz owoców
Kości wieprzowe, woda marchew, seler, bukiet jarzyn, kasza jęczmienna, śmietana 18% -pasteryzowana , kultury bakterii,

Ziemniaki, jajka, mąka pszenna, masło,

Mieszanka kompotowa

winogrono, mandarynka, jabłko, kiwi
Wtorek
03-03-2020
Zupa koperkowa z świeżym koperkiem, zabielana śmietanką,

Ziemniaki, pieczeń ze schabu, surówka selerowa z rodzynkami,

Kompot wieloowocowy
Kości rosołowe, koperek, śmietana 18%- śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii, mąka pszenna,

Ziemniaki, schab wieprzowy, seler, jabłka, rodzynki,

Mieszanka kompotowa,
Środa
04-03-2020
Zupa Shreka na wywarze z kości wieprzowych zabielana śmietaną z natką pietruszki,

Pierogi z białym serem,

Kompot owocowy

Talerz owoców
Porcja rosołowa ,marchew, brokuł, groszek zielony cebula, kalafior , śmietana 18% - śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii, mąka pszenna,jabłko, seler, natka pietruszki,

Mąka pszenna, jajka, ser biały

Mieszanka kompotowa
Czwartek
05-03-2020
Zupa pomidorowa na wywarze z porcji rosołowych z literkami

Ziemniaki, mielony wieprzowy, ćwikła z buraczków,

Kompot wieloowocowy,
Kości kulinarne, woda, marchew, bakterii ,mąka pszenna, konc. pomidorowy, śmietana 18% - śmietanka pasteryzowana,

Ziemniaki, mięso wieprzowe, bułka tarta, jajka, cebula, buraki ćwikłowe, sól, pieprz, kwasek cytrynowy,

Mieszanka kompotowa
Piątek
06-03-2020
Zupa kalafiorowa z ziemniakami, śmietanką i pietruszką

Łazanki z kapustą,

Mieszanka kompotowa

Sok pomarańczowy
Kości wieprzowe, marchew, seler, cebula, bukiet jarzyn, pietruszka, buraki ćwikłowe, śmietana 18% - śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii, mąka pszenna,

Makaron- mąka z pszenicy durum, masa jajowa pasteryzowana 6%,

Mieszanka kompotowa

UWAGA ! PRODUKTY POGRUBIONE SĄ ALERGENAMI


Intendentka: Iwona Fleszar        




CZAS LEKCYJNY
8:00 - 8:45
8:55 - 9:40
9:50 - 10:35
10:45 - 11:30
11:50 - 12:35
12:55 - 13:40
13:50 - 14:35
14:45 - 15:30

DNI WOLNE
Zimowa przerwa świąteczna
23.12.2019 - 01.01.2020
Ferie zimowe
13 - 26.01.2020
Wiosenna przerwa świąteczna
09 - 14.04.2020
Egzamin ósmoklasisty
21.04.2020 - J. polski
22.04.2020 - Matematyka
23.04.2020 - J. angielski
Zakończenie roku szkolnego
26.06.2020
Dni wolne od zajęć dydakty.
14.10.2019
02.01.2020
03.01.2020
12.06.2020

PRZYWOZY SZKOLNE
Brzóza Stadnicka - 700
Opaleniska - 705
Zmysłówka SP - 710
Kopanie - 715
Smolarzyny - 725
Zakącie - 725, 735
Żołynia Dolna - 735

ODWOZY SZKOLNE
Brzóza Stadnicka - 1505
Kopanie - 1350, 1445
Smolarzyny - 1350, 1445
Zakącie - 1350, 1445
Opaleniska - 1350, 1445
Zmysłówka SP - 1350, 1445
Żołynia Dolna - 1350, 1445

Copyright: J. Sobuś