ORGANY STATUTOWE
Dyrektor
Rada Pedagogiczna
Rada Rodziców
Samorząd Uczniowski

NASZA SZKOŁA
E-dziennik
Patron Szkoły
Historia Szkoły
Absolwenci
Świetlica
Stołówka
Biblioteka
Galeria zdjęć
Uroczystość 200-lecia szkoły
Projekt UE
Liceum Ogólnokształcące

INFORMACJE
Aktualności
Plan lekcji
Kryteria oceniania
Dokumentacja szkoły
Podręczniki
Rekrutacja
Warunki ubezpieczenia
Materiały dydaktyczne
Informacje o przetwarzaniu danych osobowowych

ODDZIAŁY
Klasy I - III
Klasy IV - VIII

ARCHIWUM
Podsumowanie sportowe
Rok 2013/2014
Rok 2014/2015
Rok 2015/2016
Rok 2016/2017
Rok 2017/2018
Rok 2018/2019

KONTAKT
Adres:
37 - 110 Żołynia
ul. Mickiewicza 59
Tel.:
017 22 43 012
017 22 43 008
e-mail: sekretariat@sp1zolynia.pl
zs.zol@pro.onet.pl



STOŁÓWKA SZKOLNA

REGULAMIN

   

KARTA ZGŁOSZENIA

   

Jadłospis

Data/dzieńJadłospisSkładniki/ AlergenyZmiany
Poniedziałek
24-02-2020
Zupa kalafiorowa na wywarze z kości wieprzowych z ziemniakami, marchewką, selerem, pietruszką, zabielana śmietaną,

Kopytka z masłem,

Kompot wieloowocowy

Talerz owoców
kości wieprzowe, woda, marchew, seler, woda, marchew, śmietana 18%, przyprawy ziołowe, ziemniaki, marchew, pietruszka, cebula kalafior

kopytka, ziemniaki gotowane, mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, jajka, sól,

mieszanka kompotowa - jabłko, agrest, truskawka, śliwkagruszka, mandarynka, jabłko
Wtorek
25-02-2020
Rosół z makaronem z marchewką, selerem, natką pietruszki

Ziemniaki, kotlet schabowy panierowany, surówka z kapusty kiszonej z marchewką i jabłkiem,

Kompot owocowy
porcja rosołowa, marchew, pietruszka, seler, natka pietruszki, przyprawy ziołowe, makaron - mąka pszenna

schab wieprzowy, bułka tarta, jajka, olej, sól, pieprz, kapusta kiszona, marchew, jabłka, natka pietruszki, olej,

kompot wieloowocowy - jabłka, śliwki, truskawki, wiśnia
Środa
26-02-2020
Zupa Kubusiowa na wywarze z kości wieprzowych, zabielana śmietaną

Ryż z sokiem malinowym,

Kompot owocowy
kości wieprzowe, dużo marchewki, selery, ziemniaki, natka pietruszki, śmetana 18%

ryż, mleko 3,2%, masło 83% cukier, sok malinowy,

kompot owocowy - jabłka, śliwki, truskawki, wiśnia
Czwartek
27-02-2020
Zupa makaronowa na wywarze z porcji rosołowych z warzywami

Gulasz drobiowy z pieczoną kaszą jęczmienną, ogórek kiszony,

Kompot owocowy;
drobiowe kości rosołowe, woda, czosnek, bukiet jarzyn, marchew, seler, marchewka, przyprawy ziołowe

makaron kokardki - mąka z pszenicy durum,

filet drobiowy ,kasza jęczmienna, masło83%, papryka, sól, pieprz, przyprawy ziołowe,

mieszanka kompotowa - jabłko, agrest, truskawka, śliwka, wiśnia
Piątek
28-02-2020
Zupa pieczarkowa na rosole zabielana śmietanką

Pierogi z białym serem z masłem,

Kompot owocowy

Talerz warzyw
porcja rosołowa, marchew, seler, pietruszka, śmietana 18%, pieczarki, przyprawy ziołowe,

pierogi - ziemniaki gotowane, mąka pszenna, twaróg półtłusty,woda, olej, cebula, jaja, sól, pieprz

mieszanka kompotowa - jabłko, agrest, truskawka, śliwka, wiśnia,

marchewka, papryka, seler naciowy

UWAGA ! PRODUKTY POGRUBIONE SĄ ALERGENAMI


Intendentka: Iwona Fleszar        




CZAS LEKCYJNY
8:00 - 8:45
8:55 - 9:40
9:50 - 10:35
10:45 - 11:30
11:50 - 12:35
12:55 - 13:40
13:50 - 14:35
14:45 - 15:30

DNI WOLNE
Zimowa przerwa świąteczna
23.12.2019 - 01.01.2020
Ferie zimowe
13 - 26.01.2020
Wiosenna przerwa świąteczna
09 - 14.04.2020
Egzamin ósmoklasisty
21.04.2020 - J. polski
22.04.2020 - Matematyka
23.04.2020 - J. angielski
Zakończenie roku szkolnego
26.06.2020
Dni wolne od zajęć dydakty.
14.10.2019
02.01.2020
03.01.2020
12.06.2020

PRZYWOZY SZKOLNE
Brzóza Stadnicka - 700
Opaleniska - 705
Zmysłówka SP - 710
Kopanie - 715
Smolarzyny - 725
Zakącie - 725, 735
Żołynia Dolna - 735

ODWOZY SZKOLNE
Brzóza Stadnicka - 1505
Kopanie - 1350, 1445
Smolarzyny - 1350, 1445
Zakącie - 1350, 1445
Opaleniska - 1350, 1445
Zmysłówka SP - 1350, 1445
Żołynia Dolna - 1350, 1445

Copyright: J. Sobuś